En blogg om ombyggnaden av Carolina

Ordinarie öppettider från måndag 3/9

Måndag 3/9 återgår huset till ordinarie öppettider:  måndag-fredag 8.30-19, lördag-söndag 10-16. Har ni sett de nya fotstegen på golvet? De leder mot bokåterlämningen. Vi hoppas att de kan underlätta att hitta dit!

Starting  Monday 3 September, Carolina Rediviva will be open according to regular opening hours again: Monday-Friday 8.30-19, Saturday-Sunday 10-16.  Have you seen the footsteps on the floor? They are leading towards the book return. We hope they wil be useful! 

 

2 kommentarer

 1. Marianne Wifstrand Schiebe

  Men det stämmer ju inte. Ordinarie öppettider under terminstid är 8.30-21. När får vi tillbaka dem?

  • Sofia Ljungman

   Hej Marianne,
   det här inlägget är från förra året. Numera är de ordinarie öppettiderna under terminerna kl. 8.30 till 19. Vi har inte sett en någon stor efterfrågan på att ha öppet längre. Vi kan komma att ändra öppettiderna igen framöver, och då ska vi annonsera det tydligt. Vänliga hälsningar Sofia Ljungman, kommunikatör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *