Det är dags att närmare presentera en av våra platser i C-salen – vår InfoLounge. Under ombyggnationstiden testar vi något som vi tidigare inte har haft men varit nyfikna på: en plats för fördjupad hjälp i biblioteket. Platsen använder vi för Boka handledning eller när vi behöver en extra servicepunkt. Vår tanke är att skapa en avslappnad och lite mer avskild plats där handledningssamtal kan föras i lugn och ro. Välkommen att testa vår InfoLounge genom att boka in dig på en av våra handledningstider och välj sedan Carolinabiblioteket som plats. Kanske har du en stundande master- eller C-uppsats på gång eller en klurig fråga om referenser?

If you need help finding information in your subject area, improving your search strategies, referencing your work or using a reference management software, you can make an appointment to meet with a Librarian. This is what we had in mind when we created the InfoLounge in C-salen. Welcome to book your appointment, make sure to choose Carolina as your location.