En blogg om ombyggnaden av Carolina

Hur blir det sen då?

En sneak peek på hur det kommer att se ut när det är klart.  Det nya caféet kommer att ligga i det tidigare katalogrummet,  med plats för 80-90 sittande gäster på gatuplan, här kommer förstås också finnas möjlighet att sitta och studera.  Entresolplanet öppnas ovanför caféet, och här kommer det också att finnas gruppstudieplatser och möjlighet att värma egen mat i ett pentry. Här blir det ca 80 sittplatser. (Bild: Johan Celsing arkitektkontor) Och som kontrast, en bild på sladdhärvorna vid rivningsarbetets början…

A sneak peek of what’s to come – the new café in the previous so called ”Katalogrummet”. The café will have about 160 seats (on two floors) and a pantry. (Image: Johan Celsing arkitektkontor). And in contrast, a snapshot from the start of the demolition work…

 

2 kommentarer

  1. Anders Fröjmark

    Intressant! Var kommer Katalog -62 (den fysiska) att stå när det blir klart?

    • Anna Lecler

      Hej Anders! På visningen härom dagen fick vi se det rum innanför C-salen där det planeras att den ska stå. Förmodligen blir det inte ett öppet utrymme, men vi får återkomma till rutinerna, vi vet inte ännu. Tur att den även finns digitaliserad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *