En blogg om ombyggnaden av Carolina

Café Carolina stänger 28/2 men pentryt är fortsatt öppet

Den 28 februari stänger Café Carolina eftersom rivning av inredningen ska påbörjas. Mikrovågsugnarna, pentryt och kaffeautomaten kommer att finnas kvar i lokalerna och bord och stolar står kvar så länge som möjligt – förhoppningsvis fram till 31/3.

Enligt den preliminära tidplanen för ombyggnaden ska den stora entrén stänga 31/3 och en tillfällig entré öppnas på husets norra gavel. I samband med den omflyttningen kommer pentryt att behöva stängas, men vi håller öppet så länge som det går.

Så: fortsatt välkomna att njuta av egen mat och fika i Café Carolinas lokaler!

2 kommentarer

  1. L

    Hej!
    Kommer det finnas möjlighet att värma mat någon annan stans senare? Det vore mycket uppskattat från oss som studerar på Carolina hela dagarna

    • Sofia Ljungman

      Hej, ja, vi hoppas på det, men det är lite oklart om det går att lösa ännu, det finns inte så många bra platser i huset för sånt här förutom där de står idag. Vi återkommer så fort vi vet. Hälsningar Sofia Ljungman, kommunikatör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *