Innan påsken är här vill vi tipsa er om att vår utställning med ett urval av nya böcker nu finns på plats i C-salen. Här kan ni säkerligen hitta någon intressant inför den stundande ledigheten.

Imorgon skärtorsdag gäller följande öppettider på Carolina: 13/4 Reception, läsesalar och informationstjänst: 8.30-14. Specialläsesalen: 9-13:45. Mellan fredag den 14/4- måndag den 17/4 håller Carolina stängt. Övriga enheters öppettider hittar du på ub.uu.se.

Vi önskar alla våra besökare en glad påsk!

The Easter Holiday is fast approaching. Make sure to have lots of interesting books to read and visit our new display-area for new books in C-salen before the weekend. Carolinas opening hours are the following: Maundy Thursday 13/4 Reception, Reading rooms, Loans & Information 8.30-14
Special Reading Room 9-13:45. 14/4-17/4 CLOSED.