Nu har vi under den senaste veckan funnits på plats i vad som känns som en helt ny C-sal.

Här hjälper bibliotekarier dig med informationssökning, du kan återlämna och hämta dina beställda böcker. Du hittar bokdepån och förvarar dina saker i klädskåp som finns i två av glasbåsen. I de andra glasbåsen jobbar personal med bland annat fjärrlån och bokhantering.

Allt eftersom kommer det att växa fram fler funktioner och möbler kommer att tillkomma eller justeras i rummet. Håll utkik! Vi väntar även på att receptionen ska flytta in eftersom tanken är att de ska ge service till er besökare i en av diskarna. Men tills att den nya entrén öppnar hittar du bibliotekarier i båda info-punkterna.

Varmt välkomna in för att se hur det ser ut än så länge!

Welcome to check out the new C-salen area where we are happy to offer visitors all library services in one room.  Not everything is ready and we are also waiting for the Reception to join us, which they will do when the new entrance open. When they do arrive, Visitor service will be offered in one Info point and Library service in the other.