En blogg om ombyggnaden av Carolina

Läsesalarna D och F stängs på måndag

Nu börjar vi möblera om i huset för att tömma de delar som ska byggas om. Det innebär att läsesalarna D och F stängs för besökare. Om du behöver böcker som står i dessa salar så kontakta informationsdisken på entréplanet.

Läsplatser finns fortfarande i läsesalarna A, B, C och läsplatserna på plan 9 (Öppen samling) – och förstås på de andra nio ämnesbiblioteken runt om i stan! Se adresser och öppettider på sidan Öppettider och adresser på bibliotekets webbplats: http://www.ub.uu.se/oppettider-och-adresser/

Läs även om:

Nya läsplatser på plan 9

Från 1 februari gäller nya öppettider för Carolina Rediviva

1 kommentar

  1. Sofia

    Oj så bra att bloggen är igång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *