Snart är det dags – renovering och ombyggnad av Carolina Rediviva planeras och projekteras. Under våren 2017 kommer ni besökare att märka att något är på gång, och under sommaren 2017 startar de ljudliga arbetena på entréplanet. Den här bloggen ska försöka hålla jämna steg med ombyggnaden och informera dig som besökare om  vilken service och vilka tjänster vi kan erbjuda under ombyggandsperioden, vilka öppettider vi kommer att ha i olika perioder – och framför allt:  vi lovar att vara snabba på att uppdatera bloggen med det senaste nyheterna som påverkar dig som brukar besöka huset.  Vi ska också publicera bilder på hur det ser ut innanför avspärrningarna så du kan titta in och se hur fint det blir!

Vi kommer också att dela blogginlägg på universitetsbibliotekets facebooksida: https://www.facebook.com/uppsalauniversitetsbibliotek/

Ibland via bibliotekets instagramkonto: @uppsalaunilib

På bibliotekets webbplats finns också alltid uppdaterad information:  http://www.ub.uu.se/om-biblioteket/ombyggnad-carolina/