Carolina Rediviva Rediviva

En blogg om ombyggnaden av Carolina

Carolinashoppen öppen sista dagen imorgon 1/6

Passa på! Sista chansen imorgon att handla i Carolinashoppen innan den stänger på grund av ombyggnaden. Till hösten öppnas den i Universitetshuset under tiden. Några saker kommer också att finnas till försäljning i C-salen: vykort, tygkassar och block bland annat.

Last chance tomorrow to buy something from the shop at Carolina Rediviva before it closes due to the rebuilding. In the fall it will open in the University Main Building. Some items will be sold in Reading room C, for example postcards, notebooks and tote bags.

1. Har Carolinashoppen öppnat i Universitetshuset ännu?

• Hej, Ja, den har öppnat, med begränsat sortiment. Shoppen har öppet vardagar 8 till 17. Välkommen!

• Kommer det bli fullt sortiment längre fram? Jag är själv på jakt efter brickor, finns det?

• Hej, nej, det kommer inte att bli fullt sortiment av utrymmesskäl. Men, det finns några brickor, så välkommen in och titta! Hälsningar Sofia

E-postadressen publiceras inte.